Kan Oliver POS verbinding maken met een lokaal gehoste website?

26 januari 2023

Het is handig om een lokale host voor uw testomgeving te gebruiken, maar als u zich op uw lokale netwerk bevindt, kan Oliver uw WooCommerce-winkel niet vinden en er geen verbinding mee maken. Oliver POS kan geen verbinding maken met uw website als u een lokale hostserver gebruikt.

Wat moet je doen?

Zodra uw website live is gezet op een openbare server, bent u klaar om Oliver POS te gebruiken.

Als u onderweg hulp nodig heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met de ondersteuning via de livechat. Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time aan de slag kunt!