Wat is Oliver SITES?

13 februari 2023

Creëer een nieuw klantproject in enkele minuten met een geavanceerde WordPress setup en combineer de kracht van Oliver POS en WooCommerce in een geoptimaliseerde backend voor snel en effectief werken en maximaal vertrouwen.

Bevat al de nodige tools die je nodig hebt om een ongelooflijke WooCommerce online winkel te maken. Kies je favoriet uit meer dan 70 kant-en-klare, voor e-commerce geoptimaliseerde sjablonen voor je volgende klantproject.

Zeg vaarwel tegen trage en tijdrovende WordPress instellingen

Maak in een paar klikken een perfect voorbereide WordPress installatie en ga meteen aan de slag. Concentreer je op wat je leuk vindt zonder steeds dezelfde stappen te moeten herhalen!

Bevat alle pro plugins die je nodig hebt om zelfs de mooiste WordPress projecten te bouwen! Maak je geen zorgen, wij hebben al voor de licenties gezorgd.