Hoe installeer ik de Oliver POS Bridge?

26 januari 2023

Om vanuit uw demowinkel aan de slag te gaan met uw Oliver POS Bridge, klikt u eenvoudigweg op "Ik ben klaar om mijn winkel te verbinden met Oliver POS". Er wordt een nieuw tabblad geopend dat u door het proces leidt.

Log in op uw WordPress-website en voeg een nieuwe plug-in toe vanuit de plug-indatabase door te zoeken naar 'Oliver POS' – Installeer de bridge door 'Nu installeren' te selecteren.

Selecteer vervolgens Activeren om de plug-in te activeren. Eenmaal geactiveerd, kunt u 'Een account aanmaken' selecteren. U komt dan op het aanmeldingsformulier terecht.

Als je een demo hebt gebruikt en al een account hebt, selecteer je onderaan 'Inloggen'. Als u de demo nog niet heeft geprobeerd, kunt u zich aanmelden en zich aanmelden.

Zodra u bent ingelogd, begint Oliver POS met het synchroniseren van de winkel. Het synchronisatieproces duurt niet lang!

Na het synchronisatieproces kunt u uw winkel beheren in de Oliver Hub door “Beheer mijn winkel” te selecteren. Wanneer u vervolgens klaar bent om uw producten te verkopen, opent u het Oliver-register door 'Launch Register' te selecteren in de rechterbovenhoek van de Oliver Hub.

Nu is uw kassasysteem helemaal ingesteld en bent u klaar om te gaan verkopen met Oliver POS.

Voor gemakkelijke toegang tot Oliver POS zonder dat u uw WordPress-dashboard hoeft te doorlopen, slaat u deze links op in uw bladwijzerbalk:

• SELL.oliverpos.com
  • HUB.oliverpos.com