Waar kan ik de maat van mijn bonnetje wijzigen?

26 januari 2023

Om het bonformaat te wijzigen, gaat u eerst naar de Oliver-NAAF. De grootte van de ontvangstbewijzen is specifiek voor elk register (of Kiosk), dus de eerste stap is om te specificeren welke dat is.

Klik op Instellingen en selecteer Registreert. Eenmaal in de Registreert pagina, klikt u op de naam van de kassa waarvan u toegang wilt krijgen tot de kassaboninstellingen.

Onder de Details tabblad, zou u een optie moeten zien genaamd Ontvangstgrootte waar de grootte van de bon kan worden aangepast. Vergeet niet op Verzenden te klikken om de wijzigingen toe te passen!