Hoe sluit ik mijn Sunmi cloudprinter aan?

26 januari 2023

Volg de onderstaande stappen om je cloudprinter aan te sluiten op Oliver POS. Er zijn een aantal stappen, dus we splitsen het op in twee delen:

Deel 1/2 - De Wi-Fi van de printer aansluiten

1. Printer inschakelen
  2. Download Sunmi assistant in de Google / iOS app store
  3. Maak een account aan bij de Sunmi-assistent
  4. Zodra u klaar bent, opent u Sunmi assistant > ga naar Apparaat > apparaat toevoegen
  5. Kies de Cloud Printer-miniatuurafbeelding
  6. Voer het serienummer van de printer in door de QR-code te scannen of het serienummer dat onderaan het apparaat staat handmatig in te voeren.
  7. Kies het Wi-Fi-netwerk, zorg ervoor dat je 2G Netwerk kiest
  8. Zodra Wi-Fi is verbonden, zou je de cloudprinter moeten zien in de apparatenlijst. Zodra je het apparaat in de lijst ziet, betekent dit dat het is verbonden met het Wi-Fi-netwerk.
  9. Nu je verbonden bent, klik je op het apparaat in de Sunmi assistant app en ontkoppel je het apparaat van de assistant. Deze stap is belangrijk om verbinding te maken met Oliver.
  10. Nu ben je klaar om het apparaat aan te sluiten op de Oliver POS!

Deel 2/2 - Aansluiten op Oliver POS

1. Log in op je dashboard - hub.oliverpos.com
  2. Ga naar Instellingen > Locaties
  3. Klik op de locatienaam en selecteer "cloudprinter" aan de linkerkant (Zie afbeelding hieronder)
  4. Selecteer "Nieuw toevoegen" rechtsboven op de pagina - (Afbeelding hieronder)
  5. Vul het formulier in met de naam en het serienummer.
  6. Klik op Verzenden en je bent klaar!

Log in bij je register en je kunt nu afdrukken naar de cloudprinter.

De printer resetten

1. Schakel de printer uit
  2. Houd de resetknop aan de onderkant van het apparaat 15 seconden ingedrukt
  3. Houd de knop ingedrukt, zet de aan-schakelaar aan en houd deze nog 15 seconden ingedrukt.
  4. Laat los en zet het apparaat uit
  5. Draai de printer terug en hij zou opnieuw moeten kunnen worden gekoppeld.